Zakelijk

A&F interieurbouw is gespecialiseerd in de interieurbouw voor de zakelijke markt. Voor zorginstellingen, tandartsen, onderwijs, overheidsinstellingen en andere bedrijven leveren wij maatwerk interieurs. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij onder anderen ook samen met een architect voor u een werkomgeving creëren met een persoonlijke uitstraling. Alles kan naar wens worden ontworpen zoals balies, wachtruimtes, kantines of vergaderruimtes. Met onze kennis van materialen kunnen wij elk ontwerp tot werkelijkheid brengen.

 

 

 

 

 

 

 

Tandartsen

Tandartsen stellen hoge eisen aan hun werkomgeving. Het meubilair in de praktijk moet er strak en hygiënisch uitzien, terwijl deze tegelijkertijd niet kil mag overkomen. Door onze jarenlange ervaring, weten wij precies hoe wij deze uitstraling kunnen bereiken.

 

 

 

 

 

 

Zorgcentra

Huisartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners vestigen zich steeds vaker gezamenlijk in een zorgcentrum. Deze clustering van zorgdiensten stelt specifieke eisen aan het interieur. Zo moet het ontwerp eenheid uitstralen, maar tegelijkertijd de verschillende ruimtelijke functies onderscheiden.

Wij hebben de kennis in huis om voor deze complexe interieurs eenvoudige oplossingen te bedenken.

 

 

 

 

 

 

 

Onderwijs

In de onderwijs sector kun je denken aan een ontvangstbalie, kapstokken, werkplekken, bibliotheek kasten, postvakken en kluisjes/lockers. Maar ook voor in een kantine of vergaderruimte kunnen wij u helpen aan het juiste meubilair. Het is belangrijk dat alles functioneel is. In hoogte verstelbare werkplekken, stroompunten in bladen of zelfs akoestische panelen kunnen bijdragen aan een aangename leeromgeving.

 

 

 

 

 

Horeca

De inrichting verzorgen wij voor cafés, restaurants/hotel en kantines. Zodat precies de juiste ambiance gecreëerd wordt. Die uw klanten aanspreken. Wij vertalen uw ideeën in een doordacht ontwerp. Onze aandacht voor details bepaald de kwaliteit. Een duidelijke visie en veelzijdig vakmanschap vormen de basis voor inspirerende interieurs. Uiteraard zijn wij goed op de hoogte van de laatste trends op het gebied van materiaalgebruik zodat u verzekerd bent van een actueel en sfeervol interieur.

Wij werken voor: