Zakelijk

 

 

A&F Interieurbouw is de specialist in maatwerk interieurs voor de zakelijke markt. Van zorginstellingen tot tandartspraktijken, onderwijsinstellingen tot overheidsgebouwen, wij leveren hoogwaardige interieurs die aan uw specifieke behoeften voldoen. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van materialen, werken we samen met architecten om een werkomgeving te creëren die past bij uw bedrijf. Denk aan balies, wachtruimtes, kantines en vergaderruimtes, elk ontworpen naar uw wensen. Wij staan garant voor kwaliteit, functionaliteit en een persoonlijke uitstraling. Onze vakmensen zorgen ervoor dat elk ontwerp tot werkelijkheid wordt gebracht. Kortom, A&F Interieurbouw biedt maatwerkoplossingen die uw werkomgeving verbeteren en bijdragen aan het succes van uw bedrijf.

 

 

 

 

 

 

 

Tandartsen

 

 

Als tandarts is het belangrijk dat je praktijk er strak en hygiënisch uitziet, terwijl het ook uitnodigend en warm moet aanvoelen voor patiënten. Bij A&F Interieurbouw begrijpen wij deze eisen als geen ander. Met jarenlange ervaring weten wij precies hoe we de gewenste uitstraling kunnen creëren in de praktijk. Wij leveren maatwerk interieurs voor tandartspraktijken, waarbij we niet alleen oog hebben voor het design, maar ook voor de functionaliteit en hygiëne. Van behandelkamers tot wachtruimtes en receptiebalies, wij zorgen voor een totaaloplossing. Onze kennis van materialen stelt ons in staat om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de strenge eisen van tandartsen. Of je nu een bestaande praktijk wilt renoveren of een nieuwe praktijk wilt inrichten, wij staan voor je klaar om een ontwerp te maken dat aan al je wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

 

 

 

Zorgcentra

 

 

Door de toenemende clustering van zorgdiensten in zorgcentra, wordt er steeds meer gevraagd van het interieur. Eenheid en onderscheid tussen de verschillende ruimtelijke functies is hierbij van groot belang. Bij A&F Interieurbouw begrijpen we deze complexe uitdaging en hebben wij de kennis en ervaring om eenvoudige oplossingen te bieden.

 

Ons team van interieurbouwers en ontwerpers is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van interieurs voor zorgcentra. Van wachtruimtes en balies tot spreekkamers en behandelruimtes, wij zorgen voor een harmonieus geheel dat past bij de uitstraling van de zorginstelling.

 

Met oog voor detail en de nieuwste technieken in materiaalgebruik, creëren wij een functionele, duurzame en esthetische omgeving voor zorgverleners en patiënten. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij ook voor uw zorgcentrum een passend interieur kunnen ontwerpen en realiseren.

 

 

 

 

 

 

 

Onderwijs

 

 

A&F Interieurbouw biedt functionele en op maat gemaakte interieur oplossingen voor het onderwijs. Van ontvangstbalies en kapstokken tot werkplekken, bibliotheekkasten, postvakken en kluisjes/lockers – ons meubilair is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het inrichten van uw kantine of vergaderruimte, waarbij we rekening houden met functionaliteit en ergonomie.

 

Wij begrijpen dat het creëren van een aangename leeromgeving cruciaal is voor de productiviteit van zowel studenten als docenten. Daarom bieden wij oplossingen zoals in hoogte verstelbare werkplekken, stroompunten in bladen en akoestische panelen om de leeromgeving zo comfortabel mogelijk te maken.

 

 

 

 

 

Horeca

 

 

A&F Interieurbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en inrichten van diverse horeca- en kantoorruimtes. Van cafés en restaurants tot hotels en kantines, wij zorgen voor een sfeervolle en functionele inrichting die uw klanten aanspreekt. Met oog voor detail en een doordacht ontwerp zorgen wij voor een ambiance die past bij uw bedrijf.

 

Onze veelzijdige vakmanschap en duidelijke visie vormen de basis voor inspirerende interieurs. We houden rekening met de nieuwste trends op het gebied van materiaalgebruik om ervoor te zorgen dat uw interieur er niet alleen modern en stijlvol uitziet, maar ook up-to-date is. Of het nu gaat om meubilair, verlichting of accessoires, we denken graag met u mee om tot een uniek en persoonlijk ontwerp te komen dat aansluit bij uw wensen en budget.

 

Kortom, als u op zoek bent naar een partner die kan helpen bij het creëren van een aantrekkelijke en functionele omgeving voor uw klanten en medewerkers, dan bent u bij A&F Interieurbouw aan het juiste adres.

Wij werken voor: